Izvor: Radio 021, 09.Sep.2019, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradska liga: Proleter vezao treću pobedu, Hajduk ubedljiv protiv Slanobarca

Tokom vikenda odigrane su utakmice trećeg kola Gradske lige Novi Sad.

Prvoplasirani Proleter upisao je treću vezanu pobedu, pošto je na gostovanju Moskvi slavio sa 2:0. Hajduk iz Gardinovaca je bio silovit u trećem kolu pa je srušio Slanobarac sa ubedljivih 7:1.

Siguran je bio i Dinamo iz Budisave, koji je putovao na megdan Slogi iz Loka. Posle 90 minuta igre rezultat je bio 4:0 u korist gostiju.

Sportsko nadmetanje je viđeno u Rakovcu, gde su se sastali >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Borac i Titel. Tamošnja publika imala je priliku da vidi šest golova, a rezultatom 3:3 morale su da se zadovolje obe ekipe koje su podelile bodove.

U ostalim utakmicama igrali su: Železničar - Obilić 0:0, Vinogradar - Jedinstvo 1:4, Čenej - Miletić 2:2.

Posle tri kola prvoplasirani je Proleter sa devet bodova, dva boda manje ima Borac, koje prati Jedinstvo iz Gospođinaca sa šest bodova.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.