Izvor: Luftika.rs, 04.Maj.2021, 15:17

Glumica Jana Milosavljević u kući 7 godina nema ni računar ni TV i oseća se sjajno

Srpska glumica Jana Milosavljević otkrila je da već sedam godina u kući ne koristi uređaje kao što su televizor i kompjuter, što je mnogima u današnje vreme nezamislivo.
Publika je lepu glumicu upoznala u filmu “Zona Zamfirova”, gde je igrala malu Zone, a poslednjih godina znamo je iz serija “Žigosani u reketu”, “Državni službenik”, “Zlatni dani”…
“Već sedam godina nemam televizor i to mi je sjajno. Nemam ni kompjuter, ni tablet. Sa sinom smo uglavnom stalno >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << napolju, igramo se.
Više čitam otkako ne gledam televiziju”, ispričala je Jana u emisiji “Kec na jedanaest”, na K1 televiziji.
Glumica je majka sina Joakima koji ima tri i po godine, a kojeg je dobila sa 23 godine starijim partnerom, glumcem, rediteljem i scenaristom Filipom Gajićem.
Ćerka je frontmena grupe “Galija”, Nenada Milosavljevića, poznatijeg kao Neša Galija.
 
 
Sonja je kupila kuću od blata bez struje i vode i konačno živi u miru

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.