Izvor: Radio 021, 14.Avg.2020, 12:56

Fudbaleri Vojvodine dočekuju Mladost koja želi da nastavi pobednički niz

Fudbaleri Vojvodine dočekaće Mladost iz Lučana u nedelju, 16. avgusta, u četvrtom kolu domaćeg šampionata.

Mladost je odlično startovala sezonu, sa tri pobede u tri meča.

Nasuprot tome, Voša je na startu vezala dva remija, da bi u trećem kolu bila sigurna protiv Voždovca i sada fudbaleri u crveno-belim dresovima žele da nastave u pobedničkom ritmu.

U poslednjih pet susreta ova dva tima Voša je slavila tri puta, a tu se računa i pobeda iz juna, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << kada su Novosađani na penale izbacili tim iz Lučana iz Kupa Srbije.

Mladost je poslednji put protiv Vojvodine slavila u aprilu 2019. godine, kada je u Lučanima pobedila sa 3:1.

Utakmica između Vojvodine i Mladosti igra se u nedelju, 16. avgusta, sa početkom u 20 časova. Zbog epidemiološke situacije, meč će se igrati bez prisustva publike.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.