Foto konkurs: Lepi prizori pograničnog regiona Mađarske i Srbije

Izvor: Radio 021, 13.Avg.2017, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Foto konkurs: Lepi prizori pograničnog regiona Mađarske i Srbije

Zajednički sekretarijat Interreg-IPA programa prekogranične saradnje Mađarska-Srbija organizuje Foto konkurs "Lepi prizori pograničnog regiona Mađarske i Srbije" do 10. septembra 2017. godine, u okviru ovogodišnje proslave Dana evropske saradnje.

Autori najboljih fotografija će biti nagrađeni, a fotografije prikazane na izložbi na otvorenom u centru Segedina u septembru i u štampanom kalendaru Programa za 2018. godinu.

Za učešće na Foto konkursu, fotografije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << se dostavljaju Zajedničkom sekretarijatu Programa u elektronskoj formi na sledeću adresu elektronske pošte: ecday@interreg-ipa-husrb.com, u periodu od 8. do 28. avgusta 2017. godine.

Autori moraju poštovati Uslove učešća Foto konkursa da bi se kvalifikovali za učešće. Fotografije koje ispunjavaju formalne kriterijume po pitanju tehničkih specifikacija i sadržaja biće postavljene u album Foto konkursa na Fejsbuk stranici Programa.

Glasanje za najbolje fotografije će biti organizovano u periodu od 1. do 10. septembra 2017. godine.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.