Izvor: Radio 021, 20.Sep.2019, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Film Dženifer Lopez "Prevarantkinje sa Vol strita" o striptizetama zabranjen u Maleziji

Odbor za cenzuru u ovoj zemlji odlučio je da film „Prevarantkinje sa Vol strita“ nije „podesan za javno prikazivanje“.

STX FilmsLili Rajhart, Dženifer Lopez, Kiki Palmer i Konstanc Vu

Film o striptizetama koje pokušavaju da se obogate, u kome glavnu ulogu igra Dženifer Lopez, zabranjen je u Maleziji zbog „izrazito nepristojnog sadržaja".

Odbor za cenzuru u ovoj zemlji utvrdio je da su gole grudi, erotski ples i scene u kojima se vidi droga „nepodesne >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << za javno prikazivanje".

Skver boks pikčrs, kompanija koja distribuira film u Maleziji potvrdila na društvenim medijima je da je film zabranjen.

Ništa gej u Boemskoj rapsodiji za KinezePreminuo najveći fan Bitlsa iz Rusije

Film je postigao uspeh na blagajnama u Americi i Velikoj Britaniji.

U „Prevarantkinjama sa Vol strita" egzotične plesačice odlučuju da prevare svoje bogate klijente.

Pored Lopezove, u filmu igraju Konstanc Vu, Džulija Stajls, kao i pevačica Lizo i reperka Kardi Bi u sporednim ulogama, a u pitanju je istinita priča inspirisana člankom objavljenim u Njujork magazinu 2015.

Britanski odbor za klasifikaciju filmova dozvolio je da film mogu da gledaju osobe starije od 15 godina, zbog „golotinje, seksualnih referenci, nepristojnog jezika i prikazivanja konzumiranja droge".

Početkom godine, scene gej seksa u filmu „Roketmen" o životu Eltona Džona cenzurisane su u Maleziji.

Neke scene iz su obrisane iz filma koji se prikazivao u Rusiji, dok je u Egiptu, Samoi i ostrvima Kuk film je bio zabranjen.

Pratite nas na Fejsbuku i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na bbcnasrpskom@bbc.co.uk

Autor: BBC News na srpskom

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.