FOTO: Žena teže povređena u požaru u Sremskim Karlovcima

Izvor: Radio 021, 01.Nov.2018, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Žena teže povređena u požaru u Sremskim Karlovcima

Žena od 59 godina teže je povređena u požaru koji je oko 9 časova izbio u stanu u Ulici Patrijarha Rajačića 1 u centru Sremskih Karlovaca, saznaje 021.rs.

Portparolka Hitne pomoći dr Aleksandra Dobrović kaže za 021.rs da je žena po leđima i nogama zadobila opekotine prvog i drugog stepena, i njihova ekipa ju je prevezla u Urgentni centar.

Požar je izbio u stanu na prvom spratu zgrade, a građani su izvukli ženu iz vatre pre dolaska vatrogasaca >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << koji su ugasili požar. U vatrogasnoj jedinici su za 021.rs potvrdili da je požar gasila ekipa iz Sremskih Karlovaca, a da su pripomogli i novosadski vatrogasci.

Za sada nije poznat uzrok požara.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Požar u centru Sremskih Karlovaca, lakše povređena žena

Izvor: N1 televizija, 01.Nov.2018

U požaru koji je izbio u Ulici Patrijarha Rajačića u centru Sremskih Karlovaca lakše je povređena žena koju su iz stana u plamenu pre dolaska vatrogasaca uspeli da izvuku građani, javljaju novosadski mediji..."Žena (59) prevezena je u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine sa opekotinama...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.