Izvor: Radio 021, 24.Nov.2020, 14:00

FOTO: Za manje od deset dana zasađeno 28.000 sadnica hrasta na Fruškoj gori

Na Fruškoj gori je od 15. novembra, kada je počela velika akcija, zasađeno je 28.000 sadnica hrasta na dva lokaliteta ukupne površine 11 hektara, saopštilo je JP "Nacionalni park Fruška gora".

U pitanju je deo od planiranih 60.000 sadnica koje će biti zasađene na tri lokacije, a povodom 60 godina ovog nacionalnog parka.

Akciju sprovode građani i zaposleni u JP "Nacionalni park Fruška gora".

U ovom preduzeću pozivaju sve zainteresovane da se pridruže >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i priključe akciji čim epidemiološka situacija to ponovo dozvoli, a u međuvremenu da prate dinamiku realizacije OVDE ili OVDE.

Autor: 021

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.