Izvor: Radio 021, 14.Jul.2019, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Uz pretnju pištoljem iz banke na Novom Beogradu ukrali 18 miliona dinara

Beogradska policija uhapsila je neposredno nakon razbojništva M.Š. (21) i M.V. (33).

Kako se sumnja, oni su motociklom došli do trezora jedne banke na Novom Beogradu i uz pretnju pištoljem od radnika obezbeđenja oduzeli torbu sa 18.150.000 dinara, nakon čega su pobegli.

Brzom akcijom policije oni su pronađeni u stanu M.Š. gde su zatečeni i N.M. (20), B.Ć. (32) i A.P. (21). Pretresom stana policija je pronašla novac i dva pištolja.

Svim osumnjičenima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je određeno zadržavanje do 48 sati.

Protiv M.Š. i M.V. biće podneta krivična prijava zbog sumnje da su izvršili razbojništvo, dok će protiv M.Š. biti podneta krivična prijava i zbog neovlašćene proizvodnje, držanja, nošenja i prometa oružja i eksplozivnih materija.

Protiv N.M, B.Ć. i A.P. biće podnete krivične prijave zbog pomaganja učiniocu posle izvršenog krivičnog dela.

Osumnjičeni će biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Autor: 021

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Uhapšeni zbog pljačke trezora banke, ukrali 18 miliona dinara

Izvor: RTS, 14.Jul.2019

Beogradska policija uhapsila je dve osobe zbog sumnje da su opljačkale trezor banke na Novom Beogradu i uz pretnju pištoljem od radnika firme za obezbeđenje oduzeli torbu sa 18.150.000 dinara, nakon čega su pobegli. Uhapšene su još tri osobe zbog sumnje da su pomogle izvršiocima nakon pljačke. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.