Izvor: Radio 021, 24.Maj.2019, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Potraga za osumnjičenim za trostruko ubistvo, Novi Sad nadleću policijski helikopteri

Policija intenzivno traga za osumnjičenim za trostruko ubistvo koje se jutros dogodilo na Telepu.

Veliki broj policajaca na izlazima iz Novog Sada od jutros zaustavlja i proverava vozila u potrazi za osumnjičenim, a grad nadleću policijski helikopteri.

Ministar policije Nebojša Stefanović rekao je da je policija angažovala sve kapacitete u potrazi.

"Mi smo angažovali sve jedinice Ministarstva i helikoptersku jedinicu i žandarmeriju. Došli >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << smo do nekih inicijalnih informacija vezano za kretanje izvršioca. Pratimo te informacije, sad se vrši pretraga terena. Ja očekujem da će on relativno brzo biti u rukama policije. Naravno, tragično je kad se ovako nešto dogodi i to je stvar koja mora da se menja u našem društvu. Treba raditi preventivno, to treba da rade svi u društvu i zato počinjemo još od škole", naveo je Stefanović.

 Policijske kontrole na izlazima iz grada

Kako je saopštila policija, oko 8 sati, u porodičnoj kući, pronađena su beživotna tela dve žene i jednog muškarca. Ubijeni su Branislav Pajić (57), njegova supruga Nada Pajić (57) i njihova ćerka Mirjana Janković (32), a ubistvo se dogodilo na Telepu, u Ulici Petefi Šandora 156b.

Saopšteno je da su svo troje pronađeni sa povredama glave, što ukazuje na to da je reč o trostrukom ubistvu. U policiji nam je rečeno da su povrede glave nanete tupim predmetom.

Policija traga za mužem ubijene Mirjane Janković, koja ga je pre dve nedelje prijavila za nasilje u porodici i tada mu je određena zabrana prilaska. Oni imaju dvoje dece, dečake od 8 i 10 godina.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

"Uskoro hapšenje - policija na tragu osumnjičenom" FOTO

Izvor: Mondo, 24.Maj.2019

Ministar Nebojša Stefanović kaže da je policija na tragu osumnjičenom za trostruko ubistvo u Novom Sadu i da očekuje da će on brzo biti uhapšen..."Ogromna tragedija koja se dogodila jutros u Novom Sadu je u potpunosti podigla policiju na noge. Mi smo angažovali sve jedinice, helikoptersku i Žandarmeriju,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.