Izvor: Radio 021, 09.Avg.2020, 17:42

FOTO: Petoro stradalo u jakom nevremenu na Eviji, među njima i beba

U bujicama zbog jakog olujnog nevremena koje je prošle noći pogodilo grčko ostrvo Eviju, pet osoba je poginulo, a dve su nestale, objavila je Služba za civilnu zaštitu.

Među stradalima je i beba koja je pronađena u prizemnom stanu u selu Politika. Lokalni gradonačelnik rekao je da beba i njena porodica nisu iz tog mesta i da su tu bili na odmoru.

Stotine kuća su poplavljene u selima Politika, Psahna, Buzi i Lefkanti na zapadu ostrva koje je i mesto za odmor Atinjana.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << />
Neki od meštana su pobegli na krovove da bi se spasli, a vatrogasci su ih spasavali helikopterom.

Tokom jake oluje koja je počela u subotu, bilo je i više od 50 požara izazvanih munjama. Bujice su odnele delove puteva ili ih delimično zatrpale blatom.

Ima i turista blokiranih u jednom kampu.

My village #evia pic.twitter.com/gZqMNRcJBK

— maryyyy (@marybourou) August 9, 2020

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.