FOTO: Otvoren distributivni centar Univereksporta na Zrenjaninskom putu

Izvor: Radio 021, 29.Sep.2017, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Otvoren distributivni centar "Univereksporta" na Zrenjaninskom putu

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović i predsednica Grupe Univereksporta Vesna Vučurević, simboličnim presecanjem vrpce, ozvaničili su danas početak rada novog distributivno logističkog centra "Univereksporta" na Zrenjaninskom putu.

Kako je rečeno, to je najveća investicija u istoriji ove kompanije koja je, ujedno, obeležila i 27 godina postojanja.

Vesna Vučurević je istakla da će se otvaranjem novog objekta kompanije Univereksport, sada promenjenim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i poboljšanim radom, uticati pre svega na produktivnost i efikasnost.

Distributivni centar, prema njenim rečima, koji se prostire na ukupno 30.000 kvadratnih metara, koristiće najsavremenije tehnologije i u maloprodajne objekte distribuirati čak 16.000 proizvoda.

Igor Mirović je naglasio da je Univereksport domaća kompanija koja, sa više od 2.500 zaposlenih, služi za primer celoj zemlji, ne samo u branši u kojoj posluje već i u celokupnoj privredi.

On je podsetio da je kompanija na početku imala samo četiri zaposlena, a da će zahvaljujući novom objektu - a reč je o investiciji vrednoj 16 miliona dinara - ovde raditi još oko 250 radnika.

Pokrajinski premijer je naveo da sada kada govorimo o trendu smanjivanja broja nezaposlenih Vojvodini, kompanija Univereksport će se uklopiti u taj trend, kao i u trend postepenog povećanja zarada, pre svega u realnom sektoru u privredi.

Samo tako je moguće, kako je rekao, da zdrava ekonomija kroz rast privatnog sektora jača pozicije rekonstruisanog javnog sektora, koji ne sme biti puki trošak već u funkciji razvoja privrede.

Autor: Vlada Vojvodine

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Otvoren novi distributivni centar "Univereksporta"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Sep.2017

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović i predsednica Grupe Univereksporta Vesna Vučurević, simboličnim presecanjem vrpce, ozvaničili su danas početak rad novog distributivno logističkog centra "Univereksporta" u Novom Sadu na Zrenjaninskom putu, najveće investicije u istoriji ove kompanije...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.