Egereši i Bernhofer o strategiji i Dunavskoj evro-regiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jun.2010, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Egereši i Bernhofer o strategiji i Dunavskoj evro-regiji

NOVI SAD -

Predsednik Skupštine Vojvodine Šandor Egereši i predsednik Parlamenta Gornje Austrije Fridrih Bernhofer ocenili su danas u Lincu da su Dunavska strategija i buduća Dunavska evro-regija, projekti koji pružaju velike mogućnosti za razvoj.

Oni su se složili da u tom procesu regije i gradovi imaju posebnu ulogu, kao ključni nosioci ne samo Dunavske strategije već i budućnosti funkcionisanja cele Evropske unije, preneo je Pokrajinski sekretarijat za informacije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Na sastanku je dogovoreno da delegacija parlamenta te austrijske regije poseti Kamp tolerancije mladih podunavskih gradova i regija, koji će se od 25. do 31. jula ove godine po četvrti put održati u Bačkoj Topoli.

Bernhofer je najavio da će delegacija Gornje Austrije učestvovati i na samitu predsednika parlamenata podunavskih država i regija koji bi u oktobru mesecu trebalo da se održi u Novom Sadu, piše u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Velike mogućnosti Dunavske strategije

Izvor: S media, 08.Jun.2010

Predsednik Skupštine Vojvodine Šandor Egereši i predsednik parlamenta austrijske pokrajine Gornja Austrija Fridrih Bernhofer ocenili su danas u Lincu da su Dunavska strategija i buduća Dunavska evro-regija projekti koji pružaju velike mogućnosti za razvoj. ..Oni su se složili da u tom procesu...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.