Dva muškarca ubijena u Beogradu, na njih pucano s motora

Izvor: Radio 021, 20.Okt.2017, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva muškarca ubijena u Beogradu, na njih pucano s motora

U pucnjavi na Trošarini u Beogradu stradala su dva muškarca na koje je pucala osoba na motoru.

Pucnjava se dogodila u Ulici Save Maškovića na Banjici, koja je do Ulice vojvode Stepe blokirana i za saobraćaj i za pešake.

Napadač je bio na motoru i ispalio je više hitaca u pravcu dvojice muškaraca koji su bili u automobilu marke Pežo 206 i u trenutku napada bili u saobraćajnoj koloni.

Prema nepotvrđenim informacijama, jedan od ubijenih mladića je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << bio meta napada, a prema spekulacijama, reč je o mladiću kom je u februaru ove godine u naselju Braće Jerković podmetnuta eksplozivna naprava pod automobil, koji je tada odleteo u vazduh, a on prošao s težim povredama.

Autor: N1

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.