Izvor: Radio 021, 16.Jul.2020, 11:54

Državljanin Srbije ispao iz taksija u Tunisu i poginuo, još trojica povređena

B. S. (47) iz doljevačkog sela Klisura poginuo je, dok je njegov prijatelj Dušan M. (20) teško, a još dvojica srpskih državljana lakše povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se juče dogodila u Tunisu.

B. S. (47) je, kako prenose beogradski mediji, iz okoline Niša, ali živi u Žitorađi.

Kako se navodi, on se nalazio u taksi vozilu, kada je pukla guma i otvorila se vrata vozila, te je ispao. Sa njim su bila još tri muškarca iz Žitorađe.

"On >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je radio za neku kruševačku firmu koja postavlja plastenike i bio je sa ekipom radnika", rekla je za "Kurir" osoba koja je upućena u istragu.

Za sobom je ostavio suprugu i dva sina.

Autor: Blic, Kurir

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tunis: U saobraćajnoj nesreći poginuo srpski državljanin, troje povređeno

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jul.2020

Bojan S. (47) iz doljevačkog sela Klisura poginuo dok je njegov prijatelj Dušan M. (20) teško povređen, a još dvojica srpskih državljanina lakše u saobraćajnoj nesreći koja se juče dogodila u Tunisu, prenose danas beogradski mediji...Kako se navodi, on se nalazio u taksi vozilu, kada je pukla...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

"PREŽIVEO JE DVA RATA, A STRADAO U SAOBRAĆAJKI" Porodica srpskog radnika koji je poginuo u Tunisu u šoku zbog tragedije

Izvor: Blic, 16.Jul.2020

Bojan S. (47) iz Žitorađe poginuo je u sredu u saobraćajnoj nesreći u Tunisu, samo nekoliko sati pošto je sleteo u ovu afričku zemlju, gde je sa kolegama trebalo da postavlja plastenike.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.