Izvor: Radio 021, 31.Dec.2018, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Državljani Srbije i BiH pobegli iz zatvora u Sloveniji

Slovenska policija traži dvojicu zatvorenika, državljanina BiH Dragana Milosavljevića (41) i državljanina Srbije Damjana Mitrovića (40), koji su juče pobegli iz zatvora u Kopru.

Njih dvojica prvo su presekli rešetke na prozoru ćelije pa su skočili u dvorište zatvora i popeli se na zid opasan bodljikavom žicom i pobegli, prenosi 24ur.

Milosavljević se nalazio u zatvoru zbog nelegalnog prelaska granice, a za Mitrovićem je zbog preprodaje droge Interpol Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << raspisao međunarodnu poternicu.

Autor: Klix.ba

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.