Izvor: Radio 021, 21.Dec.2018, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drum Circle radionica u ponedeljak u Crnoj kući

Drum Circle radionica održaće se u ponedeljak, 24. decembra, u Omladinskom centru CK13.

Za učestvovanje nije neophodno prethodno iskustvo i muzičko obrazovanje, ali je potreban stav i aktivnost koji se zasnivaju na slušanju drugih i igri kroz koju se generiše komunikacija u kojoj je izražen duh zajednice, a koja ostavlja dovoljno prostora za dinamiku individue.

Učesnici sa sobom mogu poneti i neke predmete. Dolaze u obzir i plastične kofe, konzerve, plastične >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << posude napunjene pasuljem, pirinčem i drugo.

Drum Circle radionice će se u narednom periodu održavati svakog poslednjeg ponedeljka u mesecu. Učešće je besplatno. Radionica će trajati od 18 do 20h.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.