Izvor: Radio 021, 07.Apr.2020, 17:30

Draganin život zavisi od 8.300 evra - SMS porukom pomažemo da ode na operaciju adenokarcinoma pluća

Naša sugrađanka Dragana Grković Čalakić o čijoj smo borbi protiv dva karcinoma pisali u dva navrata, hitno mora na drugu operaciju - sada adenokarcinoma pluća - koja bi joj produžila život.

Za mobilne operatere MTS, Telenor i VIP, iz Srbije se šalje: 798 na broj 3030. Time se donira 200 dinara.

Njen život, koji ovog trenutka košta 8.300 evra je u našim rukama.

Do sada je pomoć bila moguća samo uplatom na žiro račun, a posle - zbog vanrednog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << stanja - peripetije oko aktiviranja pomoći putem SMS-a, sada je najzad i takva pomoć m​​oguća. Da bi Dragana dospela na operaciju u beogradsku privatnu bolnicu "Medigroup", potrebno je da sakupi novac koji ona nema.

Evo prilike da pokažemo da nam je stalo do drugih ljudi, posebno kada su u nevolji.

Uplatu za Draganu putem SMS-a, preko ​Humanitarne fondacije "Budi human" (Da Dragana pobedi podmuklu bolest), moguće je izvesti ovako:

Tekst sms poruke: 798 se šalje na broj 3030 sa mobilnih mreža u Srbiji: MTS, Telenor i VIP.

(Cena poruke je 200 dinara - PDV se ne naplaćuje)

Tekst sms poruke: human798 se šalje na broj 455 sa mobilnih mreža u Švajcarskoj.

(Cena poruke je 20 švajcarskh franaka)

Detaljnije o mogućnostima plaćanja na linku: https://www.budihuman.rs/sr/korisnik/798/dragana-grkovic

Svi detalji o Draganinoj borbi između dva karcinoma u trenutku pandemije virusa korona, koju smo inicirali na 021.rs, a koju su podržale kolege sa portala Moj Novi Sad, Luftika, Autonimija i iz agencije Beta, može se pročiati ovde:

https://www.021.rs/story/Novi-Sad/Vesti/237302/Borba-za-zivot-izmedju-virusa-korona-i-dva-karcinoma.html

https://www.021.rs/story/Novi-Sad/Vesti/238788/Borba-za-zivot-izmedju-virusa-korona-i-dva-karcinoma2-deo-Draganin-zivot-trenutno-kosta-8300-evra.html

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.