Izvor: Novine novosadske, 26.Jul.2012, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobili spor protiv ”Parking servisa” i vratili auto posle dve godine

Da je moguće dobiti spor protiv nedodirljivih državnih službi, pogotovo parking servisa i pauk vozila na koje većina ljudi burno reaguje, potvrđuje primer Emira Jašarevića i njegove supruge koji su dobili spor protiv Parking servisa u Novom Sadu. Nadležni sud doneo je presudu u kojoj se navodi da je komunalno preduzeće prekršilo zakon i neovlašćeno otuđilo vozilo, koje je vlasnik posle dve godine preuzeo.
U “Parking servisu” naglašavaju da rade isključivo po nalogu nadležnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Novine novosadske << službi i da broj odnetih vozila u toku dana varira, kao i cena, jer zavisi od mase vozila i prostora sa kojeg se auto uklanja.
Prosečna i nezvanična računica govori da se u kasu Parking servisa u proseku dnevno slije 160 hiljada dinara, mesečno blizu 5 miliona , a godišnje skoro 58 miliona dinara. To je npr. trećina godišnjeg gradskog budžeta za održavanje zelenih površina u Novom Sadu.
Izvor: RTV

Nastavak na Novine novosadske...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Novine novosadske. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Novine novosadske. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.