Izvor: Radio 021, 03.Okt.2019, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đuričko: Odlazim iz Srbije na profesionalno usavršavanje, ali se brzo vraćam

Glumac Nikola Đuričko rekao je da je razlog njegovog odlaska u Ameriku profesionalno usavršavanje, ali da će se ubrzo i vratiti.

"Mislim da čovek mora da preuzme uzde svog života, ja sam dosta dozvoljavao da mene uzdaju. Čovek mora da preuzme kontrolu nad svojim životom. Kako sam stariji, sve mi je teže da pravim kompromise i polukompromise", kaže on.

Dodao je da ga čekaju brojne obaveze u Srbiji u narednim mesecima.

"Imam neke fine obaveze >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i ići ću u Ameriku da se malo profesionalno usavršavam, ali vrlo brzo ću se vratiti zbog serije 'Ujka novi horizonti', zbog Olegovog filma, i zbog stendapa koje planiram da odigram u novembru", rekao je on.

Na pitanje da li je spreman za novi početak, Đuričko je rekao da, bile "prave ili krive, to su jedine godine koje imaš, nema nazad, tako je - kako je".

"Imao sam nekoliko puta prilike da radim sa njima, tamo se dosta snima, engleski relativno dobro znam, pa mi se čini da sebi dugujem tu šansu. Ja se bavim filmom i televizijom, kao kad se neko bavi košarkom pa jednog dana proba da igra u NBA", rekao je glumac.

Govoreći o učešću u predsedničkoj kampanji Saše Jankovića, Đuričko je konstatovao da se stanje u Srbiji nije promenilo od pre dve godine.

"Sada je 19 godina od demokratije kod nas, i naše društvo se zaista i ponaša kao neki devetnaestogodišnjak, troši lovu možda više nego što zarađuje, pije malo više nego što bi trebalo…", rekao je Nikola Đuričko.

Autor: Nova S

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Čovek mora da preuzme uzde svog života, ja sam dosta dozvoljavao da mene uzdaju

Izvor: Luftika.rs, 03.Okt.2019

Govoreći o odlasku iz Srbije glumac Nikola Đuričko je rekao da smatra da čovek mora da preuzme kontrolu nad svojim životom.. – Mislim da čovek mora da preuzme uzde svog života, ja sam dosta dozvoljavao da mene uzdaju. Kako sam stariji, sve mi je teže da pravim kompromise i polukompromise –...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.