Izvor: Radio 021, 07.Nov.2019, 08:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devetogodišnja devojčica oborena na pešačkom prelazu na Detelinari

Proteklog dana, u udesima koji su se dogodili u Kaću i na Detelinari, povređene su dve osobe - stariji čovek i devojčica.

Nešto pre 9:30h, u Kaću, u Svetosavskoj ulici ispred broja 34, povređen je biciklista. Čovek star 75 godina zadobio je kontuzionu povredu glave, ramena i šake. Nakon zbrinjavanja, prevezen je u Urgentni centar.

Devetogodišnja devojčica oborena je, nekoliko minuta nakon podneva, na pešačkom prelazu na Detelinari, u Ulici Milenka Grčića >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << kod broja 6. Ona je zadobila udarac u predelu skočnog zgloba i, iako je na izgled u pitanju bila laka povreda, pošto se radilo o udarcu i pošto je u pitanju dete, nakon pregleda je prevezena u Dečiju bolnicu na dodatne kontrole, kaže za 021 portparolka Hitne pomoći, dr Ivana Ramović.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.