Izvor: Luftika.rs, 02.Avg.2022, 09:30

Detalji ubistva babice Blaženke: Muž čekao da zaspe, pa je sekirom udario 2 puta u glavu

Policija je u kući strave u batajnici pronašla krvavu sekiru i veliku količinu lekova za smirenje.
Blaženka J, majka dvoje dece i babica u porodilištu Narodni front, ubijena je sekirom, sa dva udarca u glavu i vrat.
To joj je uradio suprug Čedomir, koji se nakon gnusnog ubistva presudio i sebi vešanjem.
Kako to obično biva, o životu bračnog para iz Batjnice komšije imaju samo reči hvale. Kako  tvrde nikada nisu čuli da su se posvađali.
– U petak sam ih videla >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << sređivali su kuću. U subotu ih nije bilo ceo dan. Nažalost u subotu noć smo videli policiju i saznali za tragediju. U kući su bili sami. Ćerka (18) bila je na moru, a sin kod rođaka- kaže komšinica bračanog para.
Kako „Telegraf.rs“ saznaje, Blaženka je mužu pre nekoliko dana saopštila da želi da se razvede od njega nakon što se Čedomir pre 15 dana vratio iz Nemačke gde radi.
Po svemu sudeći muž je bio protiv ženine odluke i odlučio da joj presudi na spavanju.
Policija je telo nesrećne žene koja je bila zaposlena kao babica našla u krevetu u spavaćoj sobi. Imala je dve rane od sekire- jednu na glavi, a drugu na vratu.
Po nalogu tužioca tela su prevezena na Institut za sudsku medicinu radi obdukcije.
Podsećanja radi, policija je u subotu oko 23 sata pronašla beživotna tela bračnog para Čedomira i Blaženke J.
Da se nešto sa njima događa otkrio je njihov kum jer se nisu javljali na telefon. On je pozvao 192, a inspektori su provalili u kuću jer su vrata bila zaključana.
Za samo 10 dana talas nasilja u Srbiji: Ivani suprug prerezao grkljan, Julijanu muž upucao, Blaženku ubio sekirom, a Jagodi bratanac smrskao lobanju

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.