Izvor: Luftika.rs, 05.Dec.2021, 15:28

Demonstranti uklonili naprednjačke kamione koji su za cilj imali sabotažu i blokadu kola Hitne pomoći

Slika jučerašnjih blokada saobraćaja širom Srbije obišla je planetu i jasno je da narod izlazi iz dugogodišnje sedacije raznoraznih terapija rijaliti programa, u roze obojenih vesti ili obećanja o svetlijoj budućnosti ‘za dve najkasnije tri godine’.
Zbog ogoljavanja istine i opštenarodnog ustanka uspaničili su se članovi i simpatizeri Srpske napredne stranke.
Prvi zbog ogromnog besa u narodu i straha o bezbednosti, ali pre svega zbog skorijeg gubitka raznoraznih privilegija >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << koje imaju samo zbog posedovanja partijske knjižice, a drugi zbog beskrajne ljubavi prema liku i delu prepoštenog Aleksandra Vučića.
Kriminalci, šibicari, batinaši, dileri, opštinari, direktori, menadžeri, načelnici i mnogi drugi zahvalni robovi vladajuće partije suočavaju se sa besom naroda u Srbiji i konačnom odlukom o uzvraćanju na sve laži, batine, suzavce, lopovluke, kamenice, ucene i sva poniženja.
Tas na vagi konačno prelazi na neku drugu stranu.
Zbog toga su širom zemlje pojedini članovi SNS-a ili maskirane grupe mladića pokušavali na najrazličitije načine da probiju građanske blokade.
Odlučnost i pozornost građana nije dozvolila prevaru i samo je Hitna pomoć imala mogućnost da se gotovo nesmetano kreće.
Primer sa magistralnog puta u blizini Kule pokazuje jedan od kreativnijih pokušaja da se naprednjaci infiltriraju među demonstrante, a da ih u javnosti predstave kao manijake koji nemaju milosti prema bolesnim ljudima koje pod rotacionim svetlom i sirenom prevoze u najbližu bolnicu.
Protestanti su uklonili kamione i omogućili prolaz kolima Hitne pomoći. Bravo!
“Lokalna Alternativa” objavila je video snimak, na svojoj Fejsbuk stranici, koji pokazuje kako su građani prepoznali podlu nameru i lica javnih funkcionera i članova SNS-a.
Saopštenje u opisu videa prenosimo u celosti.
Dakle ideja je bila sledeća:
Nailazi hitna pomoć, a kamion sa oznakama “Ekstra auto” uleće u suprotnu traku ispred kombija hitne pomoći i pravi čep. U kamionu član SNS i član Saveta MZ Zmajevo Miloš Pešić. Lokalni naprednjaci u koloni, bivši predsednik Opštine Milan Glušac, šef odborničke grupe SNS Jovan Kovačević, direktor Komunalca Igor Škundrić, član veća za kom. delatnosti Ivor Lukin… verovatno da naprave dodatnu gužvu. Ili da podržave proteste, na čemu ima se kao građani koji protestvuju protiv otimanja Srbije zahvaljujemo.
Kamion koji je pokušao da blokira hitnu pomoć je završio na parkingu kod megamarketa u Kuli, a član MZ Zmajevo u kupovini.
Epilog:
Hitna pomoć je naravno propuštena zahvaljujući okupljenim građanima.

Kako nema naznaka da će se zakoni povući, da Rio Tinto odustaje od onoga što traži, nema ni sumnje da će narod nastaviti sa iskazivanjem oštrog nezadovoljstva zbog stanja u zemlji koje za posledicu ima to da nas stranci i domaći lopovi predugo lažu, pljačkaju i ubijaju poput gusara, razbojnika i masovnih ubica.
Vrlo je važno da se ostane dostojanstven, vaspitan, ali i hrabar i odlučan kada provokatori upotrebe fizičku snagu protiv okupljenih.
Ove kamiondžije će svoju poganu dovitljivost morati radikalno da unaprede, što im s obzirom na termine neće biti toliko strano i nepoznato…
Nekada rukometaš sada SNS jurišnik Vlada Mandić predvodio probijanje blokada na Brankovom mostu

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.