Izvor: Radio 021, 18.Jun.2019, 08:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas: Predsednik Prekršajnog suda u Beogradu kandidat za poverenika

Predsednik Prekršajnog suda u Beogradu Milan Marinović najizvesniji je kandidat za novog poverenika za informacije od javnog značaja, koga će na tu funkciju predložiti vladajuća koalicija, piše Danas.

Na pitanje lista Danas da li će biti kandidat ili ne, on je uz osmeh odgovorio: "Ja jesam voljan, al' ne mora da znači! Naravno, pitaju se oni koji predlažu. Ne znam da li sam jedini kandidat vladajuće koalicije, to ćemo da vidimo u petak kada ističe rok za predlaganje. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Dakle, kontaktirali su me i pitali da li bih bio novi poverenik, odgovorio sam potvrdno, ali ne znam da li sam jedini kandidat."

List podseća da je Odbor Skupštine Srbije za kulturu i informisanje krajem prošle sedmice pozvao poslaničke grupe da u roku od sedam dana predlože kandidate za Poverenika za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti.

Autor: Danas

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.