Da li Caribic pizza uslovljava radnike sporazumnim otkazom u vanrednom stanju?

Izvor: Luftika.rs, 01.Apr.2020, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li Caribic pizza uslovljava radnike sporazumnim otkazom u vanrednom stanju?

Ekipi Luftike je javljeno kako Caribic pizza uslovljava radnike sporazumnim otkazom u toku vanrednog stanja.
– Svi radnici dobili su da potpišu sporazumne otkaze. Ako ne potpišu neće ih zvati da se vrate na posao kad prođe vandredno stanje – stajalo je u poruci čitaoca Luftike, uz konstataciju da radnička klasa mora da podigne svoj glas i da se odupre takvom tretmanu poslodavaca.

Redakcija Luftike kontaktirala je ovim povodom menadžera za marketing u firmi MMM Pizza >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Group DOO, koja je vlasnik popularnog lanca picerija, kako bi proverila ovakve navode.
– Ja sam zadužen za marketing i nisam zadužen za pitanja zapošljavanja radnika – rekao je Dimitrije Damjanac, marketing menadžer ove kompanije.
Tražili smo da nas uputi na nekog od menadžera koji bi mogao da demantuje ili pruži komentar na ovakve navode, rekao nam je da ćemo biti pozvani od onih koji su zaduženi za ta pitanja. Do objave ovog teksta, to se nije dogodilo.
Dečje srce – Vraćeni smo na posao i ugovori se nastavljaju

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.