Izvor: Luftika.rs, 26.Maj.2022, 11:18

Čuvenu glumicu muž uhvatio tokom intimnog odnosa sa sinom (13), skandal zgrozio svet

Nikolas Rej bio je jedan od velikih holivudskih reditelja u tzv. zlatnom periodu te filmske industrije.
Remek-dela kao što su “Na usamljenom mestu”, “Buntovnik bez razloga” ili “Živeli su noću” predstavljaju vrhunska ostvarenja u svojim žanrovima, a njegova zaostavština poslužila je kao inspiracija mnogim rediteljima posle.
U četvorogodišnjem braku sa legendarnom glumicom Glorijom Grejem imao je uspona i padova, a njihov raskid jedan je od najskandaloznijih u istoriji >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Holivuda, piše Objektiv.
Naime, Rej je Gloriju uhvatio u krevetu sa svojim sinom Entonijem, a dečak je u to vreme imao ni manje ni više nego – 13 godina.
Šok koji je on osećao u tom trenutku verovatno je nemerljiv sa bilo čim sličnim.
To nije donelo automatski razvod, već se par trudio da što suptilnije saopšti svetu da više neće biti zajedno.
Zanimljivo da je Grejemova posle Nikolasa Reja imala još dva braka. Prvo se udala za izvesnog Saja Hauarda, a potom i za – malog Entonija.
Istina, dečak je tada već bio odrastao. Potrajali su 14 godina.
Bila je najfatalnija plavuša 60-tih, volele su je mnoge poznate face, ali njena najveća ljubav bila je heroin

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.