Izvor: Radio 021, 29.Okt.2019, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Čistoća" kupila šest vozila za skoro 100 miliona dinara

JKP "Čistoća" je kupila nekoliko vozila, kamiona namenjenih za pražnjenje kontejnera, po ceni od skoro 100 miliona dinara.

U nekoliko odvojenih tendera "Čistoća" je kupila dva autosmećara, dva kamiona za pražnjenje korpi, kamion za abrol kontenjer, kao i traktor za zimsku službu.

Na skoro sve javne nabavke se javio samo po jedan ponuđač i to "West truck" iz Beograda. Ovoj firmi će "Čistoća" za dva autosmećara platiti 53,6 miliona dinara sa PDV-om, za dva >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << kamiona za praženjenje korpi 14,2 miliona dinara sa PDV-om i 23,8 miliona za kamion za abrol kontejner.

Na posebnom tenderu preduzeće "Rapidex trade" iz Novog Sada je kao jedini ponuđač dobilo posao isporuke traktora za zimsku službu po ceni od 5,8 miliona sa PDV-om.

Ovim je "Čistoća" nabavila skoro sva vozila koja su planirana prema ovogodišnjem planu nabavki. Naime, već ranije su od "West truck" kupljena dva kamiona za pražnjenje podzemnih kontejnera za 59,9 miliona sa PDV-om, a od "Rapidex trade" multifunkcionalno vozilo sa raznim priključcima po ceni od 17,8 miliona sa PDV-om.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.