Bred i Dženifer ne mare za virus, planiraju venčanje na meksičkoj plaži

Izvor: Luftika.rs, 27.Mar.2020, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bred i Dženifer ne mare za virus, planiraju venčanje na meksičkoj plaži

Već mesecima se šuška o pomirenju Dženifer Aniston i Breda Pita, a prema poslednjim navodima koji su se pojavili u stranim medijima oni planiraju da se ponovo venčaju, i to tajno.
Kako se navodi, Dženifer i Bred planiraju da pomirenje ozvaniče ponovnim venčanjem, i to u Meksiku, na plaži.
– Bred sada najviše želi da se skrasi i živi srećno sa svojom srodnom dušom Dženifer – izjavio je izvor za strane medije.
Prema pisanjima, Bredovi roditelji su posebno oduševljeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << ovom odlukom, a ceremoniji će prisustvovati samo najbliža porodica i prijatelji.
– Žele da sve bude romantično i lepo. Venčanje će biti duhovno i sami će napisati svoje zavete – rekao je izvor.
Dženifer i Bred su se, podsetimo, razveli 2005. godine, kada ju je on ostavio zbog Anđeline Džoli, s kojom je potom bio u braku do 2016.
– Mislim da Dženifer nikada nije prestala da ga voli, iako joj je slomio srce i ostavio je zbog Anđeline Džoli. Trebalo je mnogo vremena da mu oprosti sve, a opraštanje je veliki korak da bi se sve nastavilo dalje – dodao je izvor.
Njihovi fanovi širom sveta, koji godinama navijaju za pomirenje, oduševljeno na društvenim mrežama komentarišu ove navode i navijaju za to da do venčanja dođe.
Najlepše venčanice poznatih

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.