Brazilski doktor za pozadinu optužen za ubistvo

Izvor: Radio 021, 17.Avg.2018, 10:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brazilski "doktor za pozadinu" optužen za ubistvo

Brazilsko tužilaštvo podiglo je optužnicu za ubistvo protiv plastičnog hirurga Deniza Cesara Baroša Furtada zbog smrti pacijentkinje kojoj je ubrizgao injekciju za povećanje zadnjice.

Furtado, poznat u Brazilu kao "Doktor bam bam", što je brazilski sleng za pozadinu, uhapšen je u julu u Rio de Žaneiru. Kako se navodi, optužnica je podignuta protiv Furtada, njegove majke i devojke.

Policija je saopštila da je on radio intervenciju kod menadžerke jedne brazilske >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << banke u njenoj kući i da je ona još tokom intervencije počela da se oseća loše, zbog čega ju je Furtado odveo u obližnju bolnicu gde je preminula posle nekoliko sati.

Tužilaštvo je ocenilo da je Furtado izvodio "rizičan postupak" dajući joj veću dozu nego što bi trebalo. Furtado je odbacio sve optužbe.

Autor: Tanjug

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Brazilski "doktor za pozadinu" optužen za ubistvo, pacijentkinji ubrizgao prejaku injekcju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Avg.2018

Brazilsko tužilaštvo podiglo je optužnicu za ubistvo protiv plastičnog hirurga Deniza Cesara Baroša Furtada zbog smrti pacijentkinje kojoj je ubrizgao injekciju za povećanje zadnjice...Furtado, poznat u Brazilu kao "Doktor bam bam", što je brazilski sleng za pozadinu, uhapšen je u julu u Rio...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.