Izvor: Radio 021, 26.Jan.2021, 08:08

BiH proterala četiri državljanke Srbije osumnjičene za prostituciju

Četiri državljanke Srbije, za koje se sumnja da su se bavile prostitucijom u banjalučkom klubu "Karibik dens", deportovane su iz BiH.

Takođe su depotrovana i dva državljanina Slovenije, a svi su bili privedeni u akciji "Dolar".

"Nezavisne" saznaju da su deportovane Zvezdana D, Nina K, Marta V. i Ana S. iz Srbije, te Bernard C. i Miroslav S. koji je tokom akcije i napao policajce.

Državljankama Srbije izrečena je mera zabrane ulaska u BiH od dve godine, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << a Slovencima u trajanju od godine.

Tokom akcije "Dolar" privedene su dve Banjalučanke koje su takođe osumnjičene za pružanje seksualnih usluga, kao i dvojica muškaraca koji su zatečeni u klubu. U akciji je bio priveden i vlasnik tog kluba koji je nakon ispitivanja pušten da se brani sa slobode, kao i dve Banjalučanke.

Vlasnika terete za navođenje na prostituciju i nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije.

Banjalučanke su priznale su da su pružale seksualne usluge za novac, a kako saznaju Nezavisne, cena "usluga" je bila 400 KM.

Ove devojke su prekršajno kažnjene na osnovu priznanja. Tokom akcije pronađena je manja količina droge kod jednog od državljana Slovenije kao i određena suma novca kod pojedinih devojaka.

Autor: Nezavisne novine

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.