Izvor: Luftika.rs, 31.Avg.2022, 17:20

Besplatna pravna pomoć za Novosađane sa invaliditetom i članove njihovih porodica

Кvalitet života svakog pojedinca, pa tako i osoba sa invaliditetom, umnogome zavisi od mogućnosti da ostvari i zaštiti svoja prava.
Smisao programa OSTVARI PRAVO koji sprovodimo uz podršku Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja tokom juna, jula i avgusta 2022. godine je da kroz direktnu, besplatnu pravnu pomoć, od strane kvalifikovanih lica, diplomiranih pravnika, licenciranih za rad u socijalnoj zaštiti sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa osobama sa invaliditetom >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << i saradnika osiguramo da korisnici programa, lica sa invaliditetom i članovi njihovih porodica, dobiju potpunu i brzu pravnu pomoć prilikom podnošenja zahteva za ostvarivanje prava, te pisanja podnesaka, žalbi, molbi i sl. u pitanjima koja se tiču ostvarivanja njihovih prava.
Možete nam se obratiti putem imejla:
 pravonakvalitetanzivot@yahoo.com ostvaripravo@gmail.com Na telefone:
063/740-22-06 i 063/740-22-07 Na adresi Vojvode Putnika 1, Novi Sad (prostorije su pristupačne osobama sa invalidtetom).
Projekat sprovodi udruženje „Za pravo na kvalitetan život“ iz Petrovaradina
Ako se parkirate na mesto za osobe sa invaliditetom čak i na „5 minuta“, ovo će vas sačekati. A i zaslužili ste

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.