Izvor: Radio 021, 16.Mar.2019, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Banjalučka policija zabranila okupljanje grupe "Pravda za Davida"

Banjalučka policija zabranila je javno okupljanje grupe "Pravda za Davida", zakazano za 18. mart na Trgu Krajina od 18 do 20 sati.

U obrazloženju, policija je navela da, s obzirom na događaj od 30. decembra prošle godine koji je "eskalirao narušavanjem javnog reda i mira, činjenjem više krivičnih dela i uništavanjem imovine", postoji bojazan da bi ista situacija mogla da se ponovi, zbog čega ne dozvoljava okupljanje, prenosi Fena.

Policija je kao alternativu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << ponudila prostor parka "Mladen Stojanović", ali su organizatori to odbili.

David Dragičević je nestao 18. marta prošle godine u Banjaluci, a njegovo beživotno telo je pronađeno 24. marta u koritu rijeke Vrbas.

Njegovi posmrtni ostaci su 12. marta ove godine ekshumirani i po zahtevu roditelja prebačeni i ponovo sahranjeni u Austriji.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.