Bačko Petrovo Selo: Dečaci razbijali stakla, oduzeta im sekira

Izvor: Radio 021, 31.Okt.2018, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bačko Petrovo Selo: Dečaci razbijali stakla, oduzeta im sekira

Policija je uhvatila dvojicu dečaka neposredno nakon što su razbili stakla na tri objekta u Bačkom Petrovom Selu.

Dečaci od osam i 12 godina uhvaćeni su sa sekirom, oko ponoći, odmah posle prijave jednog od vlasnika.

S obzirom na to da dečaci ne podležu krivičnim sankcijama, policija je o ovom događaju obavestila Centar za socijalni rad i podnela izveštaj nadležnom tužilaštvu.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dečaci od 8 i 12 godina sekirom razbijali stakla po Bačkom Petrovom Selu

Izvor: NoviMagazin.rs, 31.Okt.2018

Dvojica dečaka od 8 i 12 godina iz Bačkog Petrovog Sela uhvaćeni su pod sumnjom da su sekirom razbijali stakla na tri objekta u tom mestu, saopštila je danas policija...Policajci su ih uhvatili neposredno pošto su, kako se sumnja, razbili stakla na tri objekta u Bačkom Petrovom Selu. Oni su uhvaćeni...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.