Avion Er Srbije za Hurgadu prinudno sleteo zbog dima

Izvor: Radio 021, 19.Sep.2018, 06:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avion "Er Srbije" za Hurgadu prinudno sleteo zbog dima

Avion na letu Beograd–Hurgada prinudno je sleteo u Larnaku, nakon što se najverovatnije zapalio deo za prtljag u avionu, javili su redakciji "Tanjuga" putnici na tom letu Ljiljana i Rade Kandić.

Avion je na aerodromu u Larnaki čekao veliki broj vatrogasnih kola, hitne pomoći i policije. Oni su putnicima rekli da je sve u redu i da mogu da izađu.

Putnici su na aerodromu dobili vaučere za hranu i piće.

Kako je Ljiljana Kandić ispričala, ona i suprug >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << su sedeli na sedištima pored izlaza za slučaj opasnosti i osoblje im je davalo instrukcije. Kaže i da se kroz prozore nije videlo ništa od dima.

Avion je, inače, "Er Srbija – Goran Bregović", dodala je Ljiljana Kandić.

Evakuisano je 143 putnika i šest članova posade, dodaje se.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.