Izvor: Radio 021, 26.Apr.2021, 12:13

Avio-kompanija zabranila letove senatorki zbog maske

Avio-kompanija "Aljaska erlajns" zabranila je senatorki sa Aljaske da koristi letove te avio-kompanije, pošto je, kako je saopšteno, odbila da ispoštuje zahteve vezano za nošenje maske.

Portparol avio-kompanije kaže da je senatorka Lora Rajnbold iz Igl Rivera obaveštena da je suspenzija odmah stupila na snagu, prenosi agencija AP.

Rajnboldova je za dnevni list "Enkoridž dejli njuz" rekla da nije obaveštena o zabrani i da se nada da će u bliskoj budućnosti biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << na letu te kompanije.

Ona je snimljena prošle nedelje na međunarodnom aerodromu u Džunou kako se raspravlja sa osobljem aerodroma i kompanije "Aljaska erljans" oko nošenja maski.

Senatorka je novinarima rekla da se raspitivala o "izuzeću od nošenja maske u razgovoru s nervoznim radnicima na šalteru".

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.