Asja Francisti najbolja onlajn novinarka u Novom Sadu

Izvor: Blic, 30.Dec.2010, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Asja Francisti najbolja onlajn novinarka u Novom Sadu

NOVI SAD - Novinarka Radija 021 Asja Francisti dobila je danas nagradu za najbolju novinarku u Novom Sadu, u konkurenciji onlajn novinara do 30 godina.

Drugo mesto osvojio je novinar "Dnevnika" Nemanja Vuković, a treće novinarka "Blica" Ivana Kupek.

Nagradu za najboljeg novinara u Novom Sadu, u različitim kategorijama, tradicionalno u poslednjih deset godina dodeljuje Novosadska novinarska škola.

U žiriju su bili novinari Zlatomir Gajić i Nedim Sejdinović, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kao i Selena Tasić iz Novosadske novinarske škole.

Na svečanosti u Gradskoj kući nagrade je uručio gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić, koji je rekao da je novinarski posao veoma odgovoran, pogotovo u teškim vremenima u kojima živimo.

Selena Tasić je ukazala da se Novosadska novinarska škola ove godine odlučila da nagradi novinare koji su aktivni onlajn, kako bi ohrabrila ostale novinare da shvate da novi mediji nisu opasnost za tradicionalne, već nova šansa za novinarstvo i novinare.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.