Izvor: Luftika.rs, 18.Avg.2019, 08:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

6 tipova ljudi sa kojima ni u ludilu ne treba da idete na more

Leto uveliko traje. Neki su već bili na odmorima, a neki se spremaju da krenu na put. Kako biste potpuno uživali u morskim talasima i sunčanju, potrebno vam je i dobro društvo. Naravno, ako nemate nameru da na letovanje idete sami.
Zato, dobro obratite pažnju sa kakvim ljudima krećete na put, jer neke osobe su jednostavno naporne i mogu samo da vam otežaju letovanje.
Princeza Reč je o razmaženim osobama koji misle da se svet vrti oko njih. Njihovo društvo je prava noćna mora >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << za vas jer oni nikada nisu zadovoljni i u svemu nađu manu – i u hotelima, hrani, plaži…
Čak i kada borave u luksuznom okruženju, oni će sve vreme da kukaju. U stanju su da ceo dan provode na bazenu ili skupom trgovačkom centru. Dobri su jedino kad malo popiju, piše Still.
Opsednuti kontrolom Oni su uvek opsednuti organizacijom i kontrolom, u stanju su da stalno brinu i jednostavno ne mogu da se opuste.
Osim toga, ukoliko se neko ne drži njihovih rasporeda, u stanju su da se satima svađaju zbog toga.
Najbolje ideje: Sve što vam treba za savršen letnji dan nalazi se ovde!
Kraljica drame Uvek su napeti kao da stalno iščekuju nešto loše. Čak i kada sve savršenio funkcioniše, oni će pronaći materijal za kukanje i širenje pesimizma. U svemu vide potencijalnu opasnost, čak i kada ih ujede komarac ili osete hlor u bazenu
Ako se kojim slučajem razbolite, onda ste tek nagrabusili jer će vas poslati u bolnicu na sve moguće preglede, iako ste se možda samo prehladili.
Poznati psihijatar je posmatrao Srbe koji idu na letovanje i dao savršenu dijagnozu današnje Srbije
Zaljubljeni par Niko ne želi da bude suvišan, a upravo bi se tako osećali na putovanju sa sveže zaljubljenim parom. Slično je i ako samo jedan od njih putuje s vama – naslušaćete se hvalospeva o novoj ljubavi i prepričavanju svakog ljubavnog razgovora.
Ne daj Bože da nestane signala na mobilnom, prisustvovaćete pravoj filmskoj drami, a čim se signal pojavi, vi više nećete postojati.
Najpopularniji tinejdžeri u Srbiji: Stuberi savetuju kako da se obučete za leto!
Netaktični Ovi tipovi su u stanju da vređaju ljude koje sretnu, i to čak ne s tom namerom, već sa željom da ispadnu duhoviti.
S takvim osobama ćete većinu godišnjeg odmora izvinjavati povređenim ljudima, iako sami niste ništa loše niste rekli.
Previše štedljivi Iako znaju da pronađu najbolju ponudu za puovanje i tako vam omoguće da i sami uštedite novac, oni će vam zagorčati život na odmoru toliko da vam put presedne.
Njima je jako teško srce da se odvoje od svojeg novca, te ćete na kraju vi na letovanju plaćati većinu toga ili će vas satima vući po gradu u potrazi za najpovoljnijom ponudom.
Živimo za 10 dana odmora na kom žene kuvaju pasulj i prave punjene paprike

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.