10 saveta „beogradskog Kazanove“ posle kojih ćete se skameniti od blama

Izvor: Luftika.rs, 17.Feb.2019, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

10 saveta „beogradskog Kazanove“ posle kojih ćete se skameniti od blama

Istraživajući lik i delo „instruktora zavođenja“ došao sam i do njegovog tabloid-nadimka – „beogradski Kazanova“. Kako je ljudska rasa opstala do danas, a da nismo koristili čudotvorne metode Miloša Koprivice, predsednika i osnivača udruženja „Društvena dinamika u službi zavođenja“, pita se Stefan Milenkovič u tekstu za portal Noizz.
Šalim se naravno, tačnije siguran sam da bih posle saveta dotičnog bio najomraženiji muškarac u gradu. A znamo da je konkurencija >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << nikad veća.
Zamisli priđeš devojci za šankom sa žvakom: „Imaš slatko dečje lice, da li to znači da u tebi leži pravi mali sexy đavolčić?“ Osim pića u lice, dobio si i doživotnu zabranu ulaska u klub, u najboljem slučaju.
Dakle, Miloš na Internetu podučava muškarce sve o seksu, odnosima i načinu na koji treba smuvati devojku. O njegovom ukusu i ukusu devojaka koje ipak odluče da ih „podučava“ instruktor Miloš, ne želim da trošim reči. Ali o njegovim „savetima“ za muvanje mogu, i hoću.
1. „Ako si tužan, bolje da plačeš uz neko dobro dupe nego da plačeš sam.“ I onda sve to izbaciš na društvene mreže.
Ako si tuzan, bolje da places uz neko dobro dupe, nego da places sam pic.twitter.com/5IoVjrRX9B
— DrustvenaDinamikaUSZ (@DDUSZ_SRB) January 15, 2019

2. „S vremena na vreme udari po guzi svoju devojku, onako u prolazu.“ Ako iole drži do sebe uradi to još jednom i naći ćeš svoj kofer ispred stana, kao i zabranu prilaska.
3. „Odeća sama spada kada su joj perverzije u glavi.“ Prob’o Koperfild, nije se dobro završilo.
4. „Ti voliš da čuješ ženu kako vrišti dok joj je lepo u krevetu sa tobom. Žena isto voli da te čuje kako puštaš glas i pokazuješ emocije dok uživaš za vreme seksa.“ Javite Milošu da će ga suviše glasan seks u stanu koštati i do 10.000 dinara.
5. „Ukoliko su joj široke zenice kada gleda u tebe, a nije mnogo mračno, znaj da joj se sviđaš.“ Ako je mračno uperi joj blic od telefona u oči.
6. „Iza svakog izrečenog komplimenta stoji misao: Uhhh kako bih te…“ Ček, ček, ček… Zar ovo nije Vučićev fazon: „Ti si sve žene uzeo da rade, misliš da ćeš… Eeeee.“
7. „Kreni polako da ulaziš u nju za vreme seksa dok se ne navikne, pa postepeno ubrzavaj.“ Volter je jednom rekao: „Navika je prokletstvo za mudre i idol za budale.“
8. „Ima devojaka koje su lepe ali sjebane. Nisi ti psihijatar. Nađi devojku koja drži do sebe i radi na svom mentalnom zdravlju i uživajte u lepoj energiji.“ Stigmatizacija mentalnih bolesti? Mogao je da kaže i: Ima devojaka koje su lepe ali slepe. Nađi neku koja može da vidi tvoje lice – dođe mu na isto.
9. „Neka devojka može da te trlja do sutra i ništa. A neka te samo dotakne i tebi se digne kao kamen. Sve je energija.“ Ovo je gore čak i od priče mog strica koji je spavao sa devojkom na senu i od silnog seksa zapalio isto.
10. „Pametan si, inteligentan, obrazovan? Devojkama to jeste plus da budu u tvom društvu. Ali ako ne znaš da ih napališ neće biti u tvom krevetu.“ Opa, magistar! Prosek 10 na Medicinskom! Učestvovao u pronalasku leka protiv HIV-a! Impresivno zaista… Nego, reci ti meni koliko dugo možeš?!
7 muških tajni koje svaka žena mora da zna

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.