Почињу радови на другој деоници Футошког пута

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Okt.2022, 15:21

Почињу радови на другој деоници Футошког пута

Максималним ангажовањем радних капацитета извођача, радови на поправци приоритетних саобраћајница на територији Града Новог Сада одвијају се ефикасно и интензивним темпом. Фото: Град Нови Сад Током данашњег дана биће завршени радови на првој деоници Футошког пута (од Булевара >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << кнеза Милоша до Улице Бате Бркића) и на овом делу саобраћајнице успоставиће се редовно одвијање саобраћаја.
Од сутра, 8.10.2022. године, почиње обнова коловозне конструкције на следећој деоници Футошког пута, од Улице Бате Бркића до Булевара Слободана Јовановића. Радови ће се изводити на левој коловозној траци (у смеру ка Булевару Слободана Јовановића), а двосмерни саобраћај одвијаће се на супротној траци.
Док се радови буду изводили у зони раскрснице Футошки пут – Булевар Слободана Јовановића, биће забрањено скретање у Вршачку улицу са Футошког пута из правца града, као и лево скретање из Вршачке улице. Такође, радови у самој раскрсници у краћем периоду онемогућиће прилаз возилима из правца Булевара Слободана Јовановића, као и приступ овој саобраћајници са Футошког пута.  По завршетку ове фазе радова, што се очекује најкасније до краја идуће недеље, приступиће се радовима на десној коловозној траци (од Улице Илариона Руварца до Вршачке).
Захваљујући експедитивном ангажовању извођача, пре планираног рока завршена је поправка десне коловозне траке у делу Хајдук Вељкове улице, од Новосадског сајма до Булевара краља Петра I и ова деоница је пуштена у саобраћај.
Радови се од данас изводе на левој коловозној траци (од улице Браће Поповић до улице Новосадског сајма), а завршетак је планиран до понедељка, 10.10.2022. године. Сем на поменутим локацијама, радови на поправци коловозне конструкције тренутно се обављају и на левој траци Беградског кеја (од Улице Бајчи Жилинског до Жежељевог моста), у Војвођанској улици, као и у улицама Соње Маринковић и Мајора Тепића у Сремској Каменици, док се на Тргу незнаног јунака врши поправка денивелисаног коловоза од ситне камене коцке.
Од понедељка, 10.10.2022. године, планиран је почетак радова на поправци коловоза у Улици Илариона Руварца, од Улице Мелхиора Ердухељија до Булевара патријарха Павла, док ће у уторак, 11.10.2022. године почети припремни радови у Улици Сентелеки Корнела.
И овом приликом упућује се апел свим учесницима у саобраћају да поштују постављену сигнализацију у зони извођења радова.
JKP “Parking servis” postavio 185 držača za bicikle na preko 200 lokacija

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Почињу радови на другој деоници Футошког пута се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.