Zverev vodi 2:0: Đoković je trenutno najbolji na svetu

Izvor: N1 televizija, 12.Okt.2018, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zverev vodi 2:0: Đoković je trenutno najbolji na svetu

Nemački teniser Alekandar Zverev smatra da je Novak Đoković trenutno najbolji igrač na svetu i očekuje uzbudljiv duel protiv Srbina u polufinalu mastersa u Šangaju.

Peti igrač sveta je u četvrtfinalu lako izašao na kraj sa Kajlom Edmundom, a u subotu će pokušati da zabeleži treći trijumf protiv Đokovića i sačuva maksimalan učinak u međusobnim duelima.

"Novak je osvojio poslednja dva >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Gren slem turnira. Na papiru on je trenutno najbolji igrač na svetu. To će biti veoma interesantan meč," rekao je Zverev.

Mladi Nemac je protiv Edmunda upisao 49. pobedu u sezoni i na listi igrača sa navjiše trijumfa u 2018. godini prestigao Austrijanca Dominika Tima.

"Velika mi je čast da postanem lider po broju pobeda u sezoni, jer na turu ima mnogo sjajnih tenisera koji igraju odlično tokom cele godine. To mi mnogo znači. Naravno, ne želim da se zaustavim na tamo. Do kraja godine će biti još mnogo tenisa," izjavio je Zverev.

Srbin je Zvereva izgubio finale mastersa u Rimu 2017. godine i egzibicioni duel u Velikoj Britaniji 2015. identičnim rezultatima 6:4, 6:3.

Polufinalni meč u Šangaju će odigrati u subotu u 10:30 časova, uz prenos na SK1.

Clinches first @SH_RolexMasters semi-final

Clinches spot in the 2018 #NittoATPFinals

Not a bad day at the office for Alexander Zverev!

: @TennisTVpic.twitter.com/oSZSHHUb1E
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.