Zašto je Novak isečen? Greška, nema zle namere

Izvor: B92, 22.Jan.2016, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto je Novak isečen? "Greška, nema zle namere"

Prvo je bio NovaCk Đoković, onda su mu postavili bezbroj pitanja o nameštanju mečeva, a sada je “isečena“ Novakova poruka Lejtonu Hjuitu.

U snimku puštenom posle Hjuitovog poslednjeg meča u karijeri našli su se Federer, Nadal, Mari i Kirjos, dok Đokovićeve poruke nije bilo. Ipak, ceo klip našao se posle na zvaničnom sajtu Australijan opena.

Zamolili smo organizatore da objasne zašto Novakova poruka nije puštena, a oni uveravaju da nije bilo zle namere.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
“Rodžer, Rafa i Nik snimani su u subotu, a Novaka smo snimali u nedelju. Prva kompilacija pravljena je u subotu uveče, a posle smo napravili još jednu s Đokovićem. Dogodila se greška i pustili smo onaj prvi klip. Ceo snimak je na našem veb-sajtu, nije bilo nikakve zle namere“, rekli su za B92 iz PR službe Australijan opena i dodali:

“Novak radi toliko mnogo za ovaj turnir, poslednji primer bio je na zvaničnom žrebu kada je išao van protokola kako bi se igrao s decom, i to trčećim korakom i bez obezbeđenja, što nas je sve oduševilo. Obožavamo ga ovde i nikada s prema njemu ne bismo odnosili s nepoštovanjem“.

Saša Ozmo (@ozmo_sasa)
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Opet sabotirali Novaka!

Izvor: Vesti-online.com, 22.Jan.2016

Nije lako Novaku Đokoviću. Pod velikim je pritiskom u Melburnu. Znaju svi da je najbolji, da mu se smeši šesta kruna na Australijan openu, pa pokušavaju da ga izbace iz ritma. Prvo su ga organizatori prekrstili u NovaCk, onda su ga novinari provocirali o nameštanju mečeva, a sada je "isečena"...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.