ŽELIM TE MRTVOG, GOREĆEŠ U PAKLU: Šokantne PRETNJE smrću velikom prijatelju Novaka Đokovića!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Okt.2021, 20:00

ŽELIM TE MRTVOG, GOREĆEŠ U PAKLU: Šokantne PRETNJE smrću velikom prijatelju Novaka Đokovića!

Morao je da reaguje.

Legendarni američki teniser Andre Agasi suočava se za ozbiljnim pretnjama smrću! I to od rođene sestre Rite!

Teške trenutke proživljava Barselona, a večeras (21.00) joj u goste stiže uvek nezgodna Valensija. Hoće li Katalonci konačno proraditi? Kvota na keca je 1,55, na kombinazziju 1&3+ 2,20, a na duplu šansu X2 2,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barselona - Valensija.

Bivši trener najboljeg reketa sveta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Novaka Đokovića, primio je niz zastrašujućih poruka od Rite, koja mu želi da umre u najvećim mukama.

Ovu informaciju objavio je nemački "Bild", otkrivši da mu je ona slala uznemirujuće poruke i da želi da ga vidi mrtvog. Zanimljivo je da su Andre Agasi i Štefi Graf planirali da 22. oktobra obnove svoje zavete, ali sada se premišljaju.

Amerikanac sada ozbiljno razmišlja o angažovanju telohranitelja, što će reći da Ritine pretnje nisu bez osnova.

- Prokleto te mrzim. Želim te mrtvog, gorećeš u paklu, a ja ću to uraditi. Smejaću se dok ti vrištiš - napisala je Rita šokantnu poruku bratu na društvenim mrežama.

Problemi između Andrea i nje počeli su 2019. godine, kada se Rita odrekla svog sina Skajlara zato što se nije slagala sa njegovim stilom života.

Agasi je sa svojom suprugom pružio podršku momku, čak su želeli da ih pomire, ali nisu uspeli. Od tada njih dvoje pomažu Skajlaru, što se sestri legendarnog tenisera ne dopada.

- Ne pričam sa njim više, on je sada siroče. Molite se za njega. Nema roditelje, može da bude srećan što ima ujake i ujne koji su na njegovoj strani - poručila je Rita, aludirajući na Andrea i Štefi.

Inače, Ritin suprug, bivši teniser Pančo Gonzales je preminuo, a Andre Agasi je tada platio troškove sahrane.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.