ZABRINUTOST Šta je rekao Novak za povredu ramena?

Izvor: 011vodič.com, 29.Avg.2019, 08:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZABRINUTOST Šta je rekao Novak za povredu ramena?

Branioc krune na US Openu Novak Đoković nije imao problem sa Argentincem Londerom, ali jeste sa povredom ramena koja ga je mučila tokom drugog kola poslednjeg Grend slema sezone u Njujorku.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Lajovića protiv Kudle je 1.60. Meč se igra u četvrtak od 17 časova.
Morao sam da dam sebi vremena kako bih shvatio o kakvoj se povredi radi. Uticalo je to >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << na moju igru, posebno tokom servisa i na bekhendu. Nije bilo lako igrati sa takvim osećajem u ruci. Nisam to iskusio mnogo puta u karijeri. Takođe, imao sam sreće što sam uspeo da nađem način da se vratim u meč i da ga završim u tri seta. Imao sam medicinski tajm-aut. Sve to mi je pomoglo da ostanem u meču. Sredinom prvog seta nisam bio siguran da li ću uspeti da odigram meč do kraja. Zaista mi je drago što jesam – rekao je Novak i dodao da nije “nova” povreda.
Nova je u smislu da tokom karijere nikada nisam imao konkretno ovakvu povredu. Ali, nije nova jer me muči već nekoliko nedelja. Nekih dana je bol jača, nekih slabija, menja se. Ovo danas je bilo snažno i nepredvidivo – istakao je naš as.
Nadamo se da nije ništa ozbiljno. U narednom duelu mogli bismo da gledamo srpski dvoboj u “Velikoj jabuci”. Novak čeka boljeg iz meča u kome Dušan Lajović igra protiv Amerikanca Denisa Kudle.
RUTINA Novak lako do trećeg kola US Opena, ali problem je bol u ramenu


The post ZABRINUTOST Šta je rekao Novak za povredu ramena? appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   US Open

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Đoković stigao Samprasa, "napada" Lendla i Agasija

Izvor: RTS, 29.Avg.2019

Srpski teniser i svetski broj jedan Novak Đoković posle pobede nad Huanom Ignasiom Londerom stigao je do 71. trijumfa u karijeri na Ju-Es openu i petog mesta večne liste grend slema u Njujorku. . Đoković je izjednačio...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.