Vimbldon: Đoković i Tipsarević pobedili, Krunić i Lajović izgubili

Izvor: Danas, 01.Jul.2019, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vimbldon: Đoković i Tipsarević pobedili, Krunić i Lajović izgubili

BBCPogled na Novakov meč sa Henmanovog brda „Novak nešto deluje ljutito“, kaže tiho nemačka novinarka između dva gema, dok se Đoković i Kolšrajber odmaraju. Srpski teniser je prethodno izbacio lopticu u aut i udario se po butini. „Možda je samo ‘gladan’ i želi da sve bude savršeno“, odgovaram joj. Branilac titule je u tom trenutku […] Članak Vimbldon: Đoković i Tipsarević pobedili, Krunić i Lajović izgubili se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prvi dan Vimbldona - Đoković pobedio, Krunić poražena, a ja se izgubio

Izvor: B92, 01.Jul.2019

Novak Đoković je lako došao do prve pobede na ovogodišnjem Vimbldonu, Tipsarević se namučio, Krunić izgubila, a ja se izgubio nekoliko puta.

Nastavak na B92...

Vimbldon: Upoznajte Lija, najvećeg Đokovićevog fana, koji ima poruku za njega

Izvor: Danas, 02.Jul.2019, 15:19

BBCLi na turnire nosi zastavu Srbije U toku je drugi set prvog Đokovićevog meča na Vimbldonu i Kolšrajber se dobro drži. Nakon duge razmene, Novak loptu izbacuje u aut, Nemac je za svaki slučaj vraća preko mreže, a Novak dočekuje na volej – levom nogom. „Idemo, Nole“, na sasvim dobrom...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.