Izvor: Radio 021, 06.Sep.2020, 22:42

VIDEO: Đoković diskvalifikovan sa US Opena, pogodio lopticom linijskog sudiju

Najbolji teniser sveta Novak Đoković diskvalifikovan je sa US Opena u četvrtom kolu, pošto je pogodio lopticom linijskog sudiju posle 11 odigranih gemova.

Razlog diskvalifikacije je što je Đoković je udario lopticu posle izgubljenog gema, a ona je pogodila ženu koja je linijski sudija. Ona je pala i imala je problema da udahne.

Oh my god, Djokovic got disqualified from the US Open.pic.twitter.com/yCo3Lqw0tg

— Dov Kleiman (@NFL_DovKleiman) September 6, 2020

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Đoković diskvalifikovan sa Ju-Es opena! (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Sep.2020

Najbolji teniser sveta Novak Đoković diskvalifikovan je sa Otvorenog prvenstva SAD u tenisu "US Open" jer je po završetku igre lopticom pogodio linijskog sudiju...Đoković je diskvalifikovan pošto je po završetku gema u meču osmine finala sa Pablom Karenjom Bustom, nehotično lopticom pogodio...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.