VIDEO: Đokonjini igrao za publiku i ostao bez finala

Izvor: Mondo, 16.Mar.2019, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: "Đokonjini" igrao za publiku i ostao bez finala

Novak Đoković ostaće, do daljeg, sa jednom ATP titulom u igri parova.

Titula sa Kvinsa iz 2010. godine, osvojena u paru sa Jonatanom Erlihom iz Izraela, ostaće do daljeg jedina u karijeri Novaka Đokovića kada su u pitanju dublovi.

Svetski "Broj 1" u singlu, osvajač 73 ATP trofeja, od čega 15 sa gren slem >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << turnira, poražen je na startu Mastersa u Indijan Velsu nakon čega se posvetio podizanju forme u dubl konkurenciji i stigao nadomak finala zajedno sa prijateljem i povremenim sparing partnerom, Fabijom Fonjinijem.

Foto: Yong Teck Lim/Getty Images/Guliver

U polufinalu singla sastaće se (2) Rafel Nadal - (4) Rodžer Federer i (7) Dominik Tim - (13) Miloš Raonić.

"Đokonjini" je zaustavljen u duelu sa proverenim asovima u igri parova, Lukašem Kobotom i Marselom Melom. Srbin i Italijan imali su 4:1 u taj-brejku prvog seta, dobili drugi, ali ne i "super taj-brejk" u igri do deset, tako da su dalje prošli Poljak i Brazilac - 6:7 (5:7), 6:2, 6:10.

Novak i Fabio, međutim, nisu propustili priliku da se dobro zabave, a publika koja se odlučila za njihov meč sa šestim nosiocima u Indijan Velsu nije zažalila, između ostalog i zbog ovakvih poena...

Twitter Embed Code

Did he just...? YEP

Watch the #BNPPO19 on @TennisTVpic.twitter.com/UQNPa7Rv5N— ATP Tour (@ATP_Tour) March 16, 2019

Did he just...? YEP Watch the #BNPPO19 on @TennisTV pic.twitter.com/UQNPa7Rv5N— ATP Tour (@ATP_Tour) March 16, 2019

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.