VELIKA ŠTETA: I on je svestan da izostanak Novaka Đokovića sa Australijan opena ne bi bio dobar za sport

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2021, 19:17

VELIKA ŠTETA: I on je svestan da izostanak Novaka Đokovića sa Australijan opena ne bi bio dobar za sport

Nada se da se to neće desiti.

Novak Đoković i Jan-Lenard Štruf sastaju se u susretu Srbije i Nemačke u Dejvis kupu, u Insbruku.

Štruf dosad nije uspeo da savlada Srbina nijednom, a uoči meča sa Novakom rekao da je dobio niz saveta kako da igra protiv najboljeg na svetu.

- Pričao sam sa Sašom Zverevim pre nekoliko dana i on mi je dao nekoliko saveta koje vam neću otkriti. Nadam sa među njima ima nekoliko dobrih. Svaki meč počinjete sa namerom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da pobedite. Uvek morate da verujete da imate šansu ili uopšte ne biste trebalo ni da izlazite na teren. Igrati u Dejvis kupu za Nemačku je uvek nešto posebno - kaže Štruf.

Prokomentarisao je i dilemu oko toga da li će Novak igrati na Australijan openu.

 - Sa sportske tačke gledišta, to bi bila velika šteta da se Novak ne takmiči u Australiji. To mu je najuspešniji turnir - poručio je nemački teniser.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.