VAJDA JE TREBALO DA BUDE TU DO KRAJA VIMBLDONA: Novak otkrio da li će tako i biti (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2018, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VAJDA JE TREBALO DA BUDE TU DO KRAJA VIMBLDONA: Novak otkrio da li će tako i biti (FOTO)

Đoković četvrti put osvojio titulu u Engleskoj.

Navijače Novaka Đokovića obradovala je činjenica da je on danas osvojio četvrtu titulu na Vimbldonu, ukupno 13. Grend slem trofej u karijeri, pobedom u tri seta protiv Kevina Andersona.

POSLE VELIKE POBEDE: Zna se na kojem će mestu biti Novak od ponedeljka, MNOGO je napredovao (FOTO)

NOVAK OTKRIO RECEPT ZA ČETVRTU TITULU: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ovakvog sparing partnera niko nikad nije imao (FOTO)

Ipak, stiže još lepih vesti za Đokovićeve navijače. Najbolji srpski teniser i njegov trener Marjan Vajda imali su dogovor da sarađuju do kraja Vimbldona, a sada je potvrđeno da će se njihova saradnja nastaviti do kraja sezone.

 - Kada smo bili prekinuli saradnju, ostali smo u kontaktu, mi smo prijatelji, porodica, ali to je bila samo profesionalna pauza koja se ispostavila kratkom - rekao je Đoković. - Marijan i ja smo razgovarali na kraju meča kratko i rekao je da bi voleo da nastavi da radi sa mnom, najmanje do kraja sezone. Srećan sam sa mojim ljudima, mnogo su važni za mene, volim ih.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.