Izvor: Vesti-online.com, 18.Nov.2018, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Đoković-Zverev

Najbolji teniser sveta igra protiv Aleksandra Zvereva u finalu završnog ATP Mastersa u Londonu, meč počinje od 19 časova.

- Zverev servisom otvara ovogodišnje finale.

- Meč uskoro počinje...

Novak Đoković na impresivan način je stigao do sedmog finala na završnim mastersima sezone. On je bio ubedljiv u svim mečevima do finala i to je svaki >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << duel dobio sa 2:0! Pobedio je Iznera, Čilića, Andersona, kao i Zvereva u grupnoj fazi.

Zverev je do finalnog meča došao sa jednim porazom, upravo od Novaka, a njegovi protivnici su bili Izner, Čilić i Federer, kojeg je izbacio u polufinalu bez izgubljenog seta.

Đoković i Zverev se sastaju četvrti put. Novak vodi u pobedama vodi sa 2:1, a obe je ostvario ove sezone.

Prvo je trijumfovao u četvrtfinalu u Šangaju, dok ga je drugi put pobedio pre nekoliko dana u grupnoj fazi i to sa 6:4, 6:1. A Nemac je tirjumfovao u finalu Rima 2017. godine.

Ukoliko Đoković pobedi Zvereva, osvojiće 1.500 ATP poena i zaraditi ček na 2.71 miliona dolara.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Tenis,   London

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uživo: Đoković-Zverev 1:1

Izvor: Vesti-online.com, 18.Nov.2018

Najbolji teniser sveta igra protiv Aleksandra Zvereva u finalu završnog ATP Mastersa u Londonu, meč počinje od 19 časova...- 1:0 - bez većih problema Novak osvaja prvi poen na ovom meču...- Đoković servisom otvara ovogodišnje finale...- Meč uskoro počinje....Novak Đoković na impresivan način...

Nastavak na Vesti-online.com...

Novak: Loš dan, ali fantastična godina za mene

Izvor: B92, 18.Nov.2018

Novak Đoković, najbolji teniser sveta, rekao je da uprkos neuspeha protiv Aleksandra Zvereva, da je ovo bila sjajna godina za njega.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.