Izvor: Vesti-online.com, 29.Dec.2018, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Anderson odličan na mreži, Novak bez rešenja za njegove vinere

Đoković je u polufinalu ubedljivo savladao Karena Hačanova, dok je Anderson napravio preokret u susretu sa Rafaelom Nadalom.

3:3 - Odlično se snalazi Anderson na mreži, dobro uzvraća Novakove lopte, iz svih pozicija igra vinere.

2:2 - Imao je prvu šansu da oduzme brejk srpski teniser, bio je u istoj situaciji kao i u prvom setu, ali nije uspeo da povede.

1:1 - Odličan ritern Novaka na servis Andersona koji fantastično >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << reaguje i stiže do izjednačenja.

1:0 - Novak lako stiže do vođstva u drugom setu.

II set

.@DjokerNole @KAndersonATP #MWTC pic.twitter.com/Pt5XHhz6zc— Khalil Ibrahim (@MrKhalil94) 29. децембар 2018.

4:6 - Anderson vodi u setovima. Nije uspeo srpski teniser da uzvrati brejkom.

4:5 - Anderson dolazi do brejka! Upotrebio je Novak najjači servis u ovom gemu, napravio i prvu duplu grešku, pa posle izjednačenja Anderson dolazi do brejka.

4:4 - Dobro se na terenu snalazi Anderson, Novak napada ali pravi grešku i dozvoljava protivniku da ponovo izjednači.

3:3 - Anderson sve teže dolazi do svojih gemova koji traju sve duže, i dalje bez brejka.

2:2 - Đoković je prvi stigao do šanse za brejk, ali je Južnoafrikanac uspeo da je spase i izjednači rezultat.

2:1 - Prvi put je igrač koji prima servis osvojio poen (Kevin), ali je Đoković vezao tri sigurna poena i opet došao do lako osvojenog gema.

1:0 - Srpski teniser je pogodio četiri prva servisa, Anderson je vratio samo jedan, ali je i taj poen otišao na stranu Đokovića koji je došao do prvog gema.

I set

Dvojica dobrih prijatelja ukrstiće rekete već na startu nove sezone, pošto su u prethodnoj imali nekoliko velikih bitaka.

Ovaj duel neće ući u zvanični međusobni skor koji iznosi 8-1 u korist Novaka, uključujući i tri pobede iz 2018. godine – na Vimbldonu, u Šangaju i Londonu.

Srpski teniser posle ovog meča putuje u Dohu gde će započeti sezonu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Rafael Nadal

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uživo: Spašava Novak brejk i asom dolazi do vođstva

Izvor: Vesti-online.com, 29.Dec.2018

Đoković je u polufinalu ubedljivo savladao Karena Hačanova, dok je Anderson napravio preokret u susretu sa Rafaelom Nadalom...2:1 - Spašava Novak brejk loptu odličnim udarcem na samu liniju, a potom uzima gem na svoju servu asom...1:0 - Sigurno počinje Novak u trećem segmentu igre. Bez izgubljenog...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.