UVEK JE TU KADA TREBA: Novak ne zaboravlja one kojima je pomoć potrebna! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 15.Jun.2015, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UVEK JE TU KADA TREBA: Novak ne zaboravlja one kojima je pomoć potrebna! (FOTO)

Svi zajedno možemo mnogo. U toku je akcija prikupljanja sredstava za odlazak srpskog tima za odlazak sportista, osoba sa intelektualnim smetanjama na Specijalnu Olimpijadu. Na iniciajtivu iskusnijih sportista koji se nalaze na Evropskim Olimpoijskim igrama u Bakuu i u saradnji sa misijom Olimpijskog komiteta u prethodna dva dana sakupljeno je 500.000 dinara.

Ni tu nije kraj akcijama. Prvi reket sveta, Novak Đoković donirao je tri miliona dinara. Takođe, Vlada Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je iz budžetskih rezervi odvojila 12,5 miliona dinara, pa su uz Novaka i ostale omogućili  put u SAD.

Organizovana je još jedna akcija. U klubu “Terasa” na Kalemegdanu biće veče pod nazivom “Srbija zemlja Ljudi – Poslednji poziv za ukrcavanje”. 
Specijalna olimpijada biće održana od 21. jula do 4. avgusta u Los Anđelesu.Takmičenje u Los Anđelesu okupiće više od 7.500 sportista iz preko 170 zemalja sveta.
Delegaciju Srbije čini 109 članova. Organizatori su pokrili sve troškove smeštaja i ishrane, a delegacije koje dolaze u Los Anđeles moraju same da obezbede avionski prevoz.
The post UVEK JE TU KADA TREBA: Novak ne zaboravlja one kojima je pomoć potrebna! (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Veliko srce Novaka Đokovića: Donirao tri miliona dinara deci za odlazak na Specijalnu Olimpijadu!

Izvor: Svet plus, 16.Jun.2015, 14:48

Srpski sportisti sa intelektualnim smetnjama ipak će ići na Specijalnu olimpijadu u Los Anđelesu (od 21. jula do 4. avgusta)! Potreban novac za put srpske delegacije od 109 članova na drugi kraj sveta je obezbeđen, i to između ostalog zahvaljujući i Novaku Đokoviću, koji je donirao tri miliona...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.